AN UNBIASED VIEW OF مزاج سوداوی

An Unbiased View of مزاج سوداوی

An Unbiased View of مزاج سوداوی

Blog Article

پاسخ به  ایرج رانکوهی سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم

در خصوص میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در این دمنوش هم باید بدانید که میزان آنتی اکسیدان‌های آن به طور تقریبی با میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز برابر است.

چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.

و احساس سردی و بی حسی شدید تو دست و پاهام و کل بدن میکنم.حافطه اصلا ندارم.و همچنین حواست پرت و خیلی مسایل که که در حوصله عزیزان نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که من سالهاست با این مسله دست و پنجه نرم میکنم

مو: در صورتی که افزایش سردی و رطوبت روی موها تاثیر بگذارد، فرد دچار ریزش مو یا موخوره می‌شود.

زمانی که مشکل خفیف هست با رژیم غذایی و تغییر آن مشکلات هم رفع می‌شوند و نیاز به دارو نیست؛ اما اگر مشکل شما حاد باشد نیاز به مصرف دارو هم دارید که این کار باید زیر نظر پزشک و متخصص طب سنتی باشید نه عطار سر کوچه!

بله اگزما هم به کبد و هم به سودا برمی‌گردد و با درمان این دو اگزما هم درمان خواهد شد.

با سلام دوست عزیز تعیین مزاج باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود.

یعنی بدنش و سرش همیشه خشک و سرده و همیشه هم خلط پشت حلق داره و دکتر بهش بخور اکالیپتوس داده و شریت افطیمونی و مصفای خون ولی بازم درمان نشد وعلائم ادامه داره.

زمانی که بلغم در یک فرد غلبه کند، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها افزایش می‌یابد. این غلبه بلغم می‌تواند کل مزاج یک فرد را تحت تاثیر قرار داده و یا تنها یک اندام را مشکل‌دار کند. معمولاً افراد بلغمی مزاج، دچار مشکلات گوارشی مانند نفخ و سردی معده می‌شوند که با رعایت اصول تغذیه‌ای قابل رفع هستند.

دمنوش دارچین در بین خانواده‌های ایرانی محبوبیت زیادی داشته و به همین دلیل بسیاری از افراد با این دمنوش شگفت‌انگیز و خواص آن آشنایی دارند.

این چاقی بیشتر در ناحیه شکم و پهلو شکل می گیرد. بلغمی ها اغلب دچار نفخ فراوان می شوند؛ از این رو اغلب نیازمند مصرف گرمیجات برای کاهش درد معده هستند. عوامل دیگری هستند که حاکم از غلبه بلغم در فرد هستند که عبارتند از سردی دست و پا، ترشی دهان، پوست سفید، جاری شدن آب از دهان، خواب آلودگی، هضم دیر هنگام و بعد غذا، زیادی دفع ادرار و دفع با فشار، سستی و ضعف، پادرد و زانو درد، کم شدن حواس، قولنج در کمر و شانه و گردن، تپش قلب و تنگی نفس، لکه های قهوه ای در چشم و...

همچنین سونای مرطوب گزینه مناسبی برای این افراد محسوب نمی‌شود و افراد بلغمی اگر می‌خواهند از سونا استفاده کنند، بهتر است سونای خشک را انتخاب کنند. 

بلغمی بودن به خودی خود برای بدن بد نیست. اما زمانی که میزان بلغم در بدن افزایش یابد و در اندام‌های مختلف تجمع یابد، مشکلات متعددی از جمله اختلالات گوارشی، اضافه وزن و… ایجاد می‌شود. این حالت در طب سنتی به غلبه بلغم مشهور است get more info و راه‌های مختلفی برای رهایی از آن وجود دارد. یکی از محبوب‌ترین راه‌های درمان غلبه بلغم، استفاده از داروی ضد بلغم یا بلغم زدا است.

Report this page